Om oss

4Sign är Sveriges enda rikstäckande fackkedja inom profilering som kan erbjuda ett komplett produktsortiment. Profilering för oss innebär produkter inom områden såsom Skyltar, Fordonsdekor, Profil och Mässa. 4Sign kan leverera det mesta inom profilering från smått till stort. Vi har också stor erfarenhet av mässproduktion där vi är duktiga på hela processen från projektering till genomförande.

Den egendesignade produkten Glasfiberarmerad Skylt lade på 60-talet grunden till företaget. Även om den tekniska utvecklingen varit omfattande och maskinkapacitet för all tänkbar skyltproduktion numera ryms i den 1.500 kvadratmeter stora produktionen är fortfarande den ursprungliga glasfiberskylten en stor del av företagets verksamhet. Många mil av Sveriges vandringsleder har till exempel beskrivande skyltar producerad med denna teknik. Är du dykintresserad kan du även ha stött på den så kallade GAP-skylten under ytan på någon av Sveriges dykleder.

Efter 34 års verksamhet sålde grundaren företaget år 2000. Utvecklingen i branschen gick mer och mer åt digital produktion och nu kompetens fordrades. Nya ägaren genomförde en omfattande digitalisering av produktionsflödet. Traditionellt hantverk kombinerades med ny digital teknik.

I mars 2011 förvärvades verksamheten av nuvarande ägare. Tillhörigheten till 4Signkedjan medför stora driftsfördelar på en mängd olika sätt. Vid behov av speciell kompetens hittas den exempelvis bland någon av kedjans 150 anställda, var och en med olika erfarenheter inom producerande verksamhet.

I det fall 4Sign i Sölvesborg saknar produktionskapacitet kan produktion förläggas till någon kollega på annan ort. 4Sign i Sölvesborg fortsätter där Armerad Skylt och A-Skylt slutade. Med en anpassad produktion och under ständig utveckling och effektivisering, produceras och levereras budskapsbärare av olika slag över hela Sverige och delar av Norge.

4Sign i Sölvesborg är år 2016 inne på sitt 50:e år med obruten verksamhet.

Sortimentet

Vi kan företagsprofilering. Från minsta klistermärket till största utomhusskylten. 4Sign har kompetens, erfarenhet och sortiment för att kunna leverera rätt lösning för att ditt företag skall synas.

Din profil är viktig

Ditt varumärke är din största tillgång! Vi på 4Sign skapar lösningarna som får ditt varumärke att lyfta.

Service

4Sign finns lokalt representerade men vi är också en del av en rikstäckande kedja som gör att vi kan leverera professionella skylt och profileringar överallt i Sverige men också i Norge. Kedjan omsätter tillsammans 230MSEK och har en personalstyrka på över 200 personer. Vi har goda finanser och hög kreditrating. Framåt kommer vi att arbeta hårt med nyetablering för att bli ännu starkare som enda rikstäckande profilkedja med komplett sortiment, från idé till genomförande.


Korta fakta

Bolagsnamn
4Sign Sölvesborg
Org.nummer
5568974710
E-postadress
jens.albinsson@4sign.se
Telefonnummer
0456-18730